Προς Πάτρα ο τελικός Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο χάντμπολ

Προς Πάτρα ο τελικός Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο χάντμπολ

Μπορεί για την ώρα να μην είναι επίσημο, όμως όλα συνηγορούν πως ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Την έδρα για τον τελικό κυπέλλου ανδρών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα το ΔΣ της ΟΧΕ. Βέβαια η συνεδρίαση ανάμεσα στα στελέχη αναμένεται να διαρκέσει για πολύ λίγο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία έχει καταλήξει στην επιλογή της Πάτρας. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η Αχαϊκή πόλη κατέστη η εκλεκτή από τα στελέχη μετά και από εισήγηση της ΔΕΠ.

Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος» όπως ο τελικός του 2012 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αλλά στο μικρότερης χωρητικότητας «Κουκούλι» (φιλοξενεί μέχρι 700 θεατές), αφού στην Ομοσπονδία επιθυμούν να δοθούν προσκλήσεις αντί εισιτηρίων, με τον ακριβή αριθμό τους να αποφασίζεται στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας που θα γίνει με την Αστυνομία και τους εκπροσώπους των ομάδων.

Είναι προφανές από την επιλογή του γηπέδου πως ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό συνθήκες ειδικής διαχείρισης, καθώς πρόθεση της ΟΧΕ είναι η προστασία του αθλήματος και η ασφάλεια αυτών που θα παρευρεθούν.

Στο «Κουκούλι» υπάρχει καινούργιο taraflex με την περιοχή των 6 μέτρων ευδιάκριτη (χρώματος πορτοκαλί) και υπερυψωμένη εξέδρα για τις κάμερες, που διευκολύνει τηλεοπτικά και οικονομικά την διοργάνωση.

Για την διοργάνωση η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας, όπου ανήκει το κλειστό, αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ