
Ο Φρεντερίκ Μπουζόν μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα.
Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στα Βριλήσσια και στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Φρεντερίκ Μπουζόν έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια καθώς η Ένωση διεκδικεί ακόμη δύο τίτλους.
Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο δώρο του Νέντοβιτς στον Παπαπέτρου μετά το Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας (pic, vid)
Όσα είπε ο Μπουζόν:
Για το Κύπελλο: «Το είχαμε εβδομάδες στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, τους οπαδούς μας και όλους τους ανθρώπους του κλαμπ. Είναι το πρώτο βήμα. Τώρα μπορούμε να σκεφτούμε για τα επόμενα».
Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό: «Πρόθεση μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να το κατακτήσουμε».
«Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν η ίδια ομάδα. Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Παίρνουμε ενέργεια να παίξουμε πιο δυνατά και να κερδίσουμε και αυτό κάναμε και σήμερα».