Πρώτο ραντεβού για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Φάιβερς για το EHF European Cup

Πρώτο ραντεβού για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Φάιβερς για το EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνη θα δώσει την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Φάιβερς στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης» (18:00 MEGA Play/megatv.com/in.gr) για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Στη «μάχη» της Ευρώπης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, ρίχνεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, το Σάββατο (19/10).

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τη Φάιβερς, την οποία υποδέχονται στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης», στις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του EHF European Cup, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία, το άλλο Σάββατο (26/10, 21:00).

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες του, Χρήστου και Καραλή (pics)

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Δηλώσεις:

Ζέλικο Μπάμπιτς: «Η Φάιβερς έχει έναν τρόπο παιχνιδιού όπως οι γερμανικές ομάδες. Συμπαγής και δυνατή στην άμυνα. Πολλές φορές είναι και πολύ επιθετική, τρέχουν και επιτίθενται εξαιρετικά στην κόντρα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη σωματικά και τακτικά, έτοιμη να παίξει καλά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Κάθε γκολ είναι σημαντικό».

Λούκα Βούγιοβιτς: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ξέρω, ότι προπονηθήκαμε καλά, είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε με τον τρόπο μας, τηρήσουμε το πλάνο, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε, μαζί και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, που πάντα μας ανεβάζει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ