Για το «4Χ4» ο Ολυμπιακός

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη Handball Premier, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή υποδέχεται τον ΕΣΝ Βριλησσίων, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (12/10) το απόγευμα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΕΣΝ Βριλησσίων, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, με μοναδικό στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα».

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε ο Γιαζιτσί στο φιλικό με τον Ατρόμητο – Πώς σκόραρε, σε τι κατάσταση είναι, πότε θα κάνει ντεμπούτο

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Δημήτρης Τζηράς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, φέτος. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μάθουμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωση μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά μας διαστήματα. Η ομάδα μας όλο και βελτιώνεται και πιστεύω, ότι το φετινό μας… ταβάνι είναι ακόμα πιο ψηλό, σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από