Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Για την επιστροφή του στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και την πρεμιέρα της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Νικόλας Λιάπης.

Για την επιστροφή του στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και την πρόσφατη κατάκτηση του Super Cup στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, με νίκη (32-25) επί του ΠΑΟΚ στον τελικό, μίλησε ο Νικόλας Λιάπης, ο οποίος τόνισε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω».

Συγκεκριμένα, ο διεθνής πίβοτ των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός στον Ρέντη παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

«Ξεκινήσαμε ιδανικά τη σεζόν με ένα τίτλο, που είναι σημαντικός για εμάς, αλλά και για τον σύλλογο. Μας δίνει ένα κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, να… δέσουμε σαν ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους που έπονται. Προσωπικά, νιώθω πολύ χαρούμενος που η επιστροφή μου στην ομάδα συνοδεύεται με έναν τίτλο. Έχω πολλή όρεξη και είμαι παρά πολύ θετικός για αυτή τη χρόνια, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο μέγιστο.

Η ομάδα με έχει αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή, η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι γνώριμοι σε εμένα, καθώς με πολλούς είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική, όποτε η προσαρμογή μου είναι πιο εύκολη. Έχουμε παρά πολύ καλή χημεία μεταξύ μας όλοι οι παίκτες και το σημαντικό είναι, ότι όλοι συμβάλλουν σε αυτό».

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier, την Κυριακή (22/9), στη Θεσσαλονίκη, ξανά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Λιάπης ανέφερε: «Ναι, αντιμετωπίζουμε ξανά τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος εννοείται, να φύγουμε από την έδρα του που με τους δυο βαθμούς και τη νίκη. Έχουμε χρόνο να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από