Μιχαηλίδης: «Τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου στα 100 χρόνια»

Μιχαηλίδης: «Τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου στα 100 χρόνια»

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης μίλησε για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ευκαιρία να πάρει το τμήμα χάντμπολ τον πρώτο τίτλο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ αύριο Σάββατο (14/9, 19:00, ERTSports) στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Σούπερ Καπ.

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση και στάθηκε στην ευκαιρία που έχει το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου να φέρει εκείνο τον πρώτο τίτλο της σεζόν, όπου συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του οργανισμού.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Μιχαηλίδης:

«Αύριο αρχίζει για μας ή αγωνιστική περίοδος, με ένα ματς τίτλου και ένα ντέρμπι. Αντίπαλος μας ο ΠΑΟΚ που ανέκαθεν είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος και πάντα είχαμε δυνατά παιχνίδια απέναντι του. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σωματικά, τακτικά και ψυχολογικά έτοιμη για έναν τέτοιο αγώνα.  Δουλεύουμε σκληρά αυτόν τον ενάμιση μήνα και θα παρουσιάσουμε έτοιμοι για τον αγώνα.

Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού θέλουμε και θα είναι τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου σε αυτήν την ιστορική χρόνια. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει και να γίνει ο 8ος παίκτης μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ