Super Cup: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ

Super Cup: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/9 στο Κ.Γ Ηλιούπολης και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Με τηλεοπτική κάλυψη θα πραγματοποιηθούν τα Super Cup του χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Κ.Γ Ηλιούπολης, με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Οι δέκα κορυφαίες κινήσεις της offseason (pics, vids)

Στις γυναίκες ο ΟΦΝ Ιωνίας θα παίξει με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ 2024 Ανδρών και Γυναικών σε Ηλιούπολη και Λαμία αντίστοιχα.

Το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Λαμιέων, όπως επίσης την ΕΡΤ και το Star Kεντρικής Ελλάδας για τη μετάδοση των αγώνων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ