Πήρε ταλέντο από την Κροατία η ΑΕΚ

Πήρε ταλέντο από την Κροατία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη πίβοτ, Πέταρ Λούλιτς.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη μεταγραφίκη της ενίσχυση και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη πίβοτ, Πέταρ Λούλιτς.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Μίραντσουκ»

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πέταρ Λούλιτς. Ο 22χρονος (18/09/2002) διεθνής Κροάτης πίβοτ, ύψους 1,90 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Πέταρ Λούλιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το κροατικό χάντμπολ. Αγωνίζεται στην Αυστρία και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπάρνμπαχ, που συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του αυστριακού Πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Κροατίας και με την Κ21 κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Πέταρ, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λούλιτς:

– Πέταρ, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Χαίρομαι πολύ που σας βρίσκω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη η πρόκληση του να έρθω σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ».

– Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Ανυπομονώ αρχικά να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσει η δουλειά. Θέλω να βελτιώσω την απόδοσή μου, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά, στόχοι μας είναι το νταμπλ και το EHF Cup».

– Πριν έρθεις στην ΑΕΚ, γνώριζες κάτι για το Σύλλογο;

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο Σωματείο, με πλούσια Ιστορία. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της».

– Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα ο έξτρα παίκτης της ομάδας. Θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα;

«Το μόνο μήνυμα που μπορώ να τους στείλω είναι ότι ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά, στις κερκίδες, και μαζί να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια».

Χθες η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρθουρ Μίλερ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρθουρ Μίλερ. Ο Γάλλος αθλητής θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου. Ο δίμετρος Γάλλος ίντερ ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αθλητής της ΑΕΚ δήλωσε στο “aek.gr”: «Νιώθω πολύ καλά και είναι τιμή μου που θα παίζω και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε καλύτερο τέλος στη σεζόν σε σχέση με το περσινό. Και επίσης να πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη. Να τονίσω πως θέλω να έχουμε πάντα την ίδια ατμόσφαιρα με τα πλέι οφ. Ήταν από τις καλύτερες χαντμπολικές μου αναμνήσεις».

Άρθουρ, καλή τύχη και τη νέα σεζόν!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ