Ενίσχυση με Βλαστό για την ΑΕΚ

Ενίσχυση με Βλαστό για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου δεξιού εξτρέμ Βίκτωρα Βλαστού.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ, Βίκτωρας Βλαστός, που εδώ και 12χρόνια αγωνιζόταν στη Δανία.

Διαβάστε επίσης: Ο Εβάν Φουρνιέ και οι fantastic five του Μπαρτζώκα (vids)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίκτωρα Βλαστό. Ο 23χρονος (24/09/2000) δεξιός εξτρέμ θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ.

Ο Βίκτωρας βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια στη Δανία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την TM Tonder, ενώ τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε στη GOG. Την επομένη μεταγράφηκε στη Skive fH, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο Βίκτωρας μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που πάντα είναι στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό. Ελπίζω να έχουμε μια σεζόν με πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Βίκτωρα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

Προ ημερών η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, Αρμάντο Σίνα:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρμάντο Σίνα. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ (13/02/2002) θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών.

Ο Αρμάντο είναι «προϊόν» της τοπικής ομάδας της Δράμας, στην οποία έκανε τη διαφορά με τις εμφανίσεις του. Είναι, επίσης, διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

Ο Αρμάντο Σίνα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ σε ένα ιστορικό σύλλογο που πρωταγωνιστεί… Ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία σε όλους και ύστερα όλοι μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ΑΕΚ να χαρούμε πολλά τρόπαια».

Αρμάντο, καλώς όρισες στην ομάδα μας!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ