Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κοτανίδης

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κοτανίδης

Ο Κώστας Κοτανίδης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, για τα επόμενα 2 χρόνια όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο Έλληνας γκολκίπερ θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου».

Διαβάστε επίσης: «Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί» – Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί

Η δήλωση του Κώστα Κοτανίδη:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για άλλα δύο χρόνια τη φανέλα της ομάδας μας, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και την άριστη συνεργασία που μας διέπει. Ο Ολυμπιακός, πλέον, για εμένα είναι δεύτερη οικογένεια, έχω δεθεί άρρηκτα με τον σύλλογο και τον κόσμο μας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ