Υποψήφιος πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ταεκβοντό o Μιχάλης Μουρούτσος (pic)

Υποψήφιος πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ταεκβοντό o Μιχάλης Μουρούτσος (pic)

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος, μέσα από μία ανάρτηση στα social media

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μέσα από μία ανάρτησή του στα social media, γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα για σημαντικές αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ: Υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός δράσης για 2,5 μήνες

«Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Σε μια κρίσιμη περίοδο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το Ολυμπιακό Ταεκβοντό. Σε μια ιστορική στιγμή! Μια στιγμή, στην οποία ή θα αλλάξει το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντό ή θα παραμείνει η ίδια κατάσταση αν όχι χειρότερη. Είναι η ώρα ώριμων σκέψεων και κρίσιμων αποφάσεων ώστε να γίνει πραγματικότητα η πολυπόθητη αλλαγή .Μια αλλαγή με μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τους αθλητές μας ,τους συλλόγους μας και τις Εθνικές μας ομάδες. Ο Χρήστος και εγώ με αίσθημα ευθύνης, πήραμε την μεγάλη απόφαση για τις επικείμενες εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου. Είμαστε ΜΑΖΙ! Έλα και εσύ μαζί μας να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία. ΜΑΖΙ με όραμα και ελπίδα. ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Μιχάλη Μουρούτσο.

Η σχετική ανάρτηση του Ολυμπιονίκη μας:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ