«Χρυσή» η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας

«Χρυσή» η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου πήρε το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας,,,

Άλλη μία επιτυχία και ένα χρυσό μετάλλιο για τα χρώματα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο που γίνεται αυτές της μέρες στην Πορτογαλία.

Μία νέα μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών, στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Κοΐμπρα στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» τους Κροάτες και το έβαλε από το… σπίτι του (vid)

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου στο αγώνισμα, πρώτευσε μεταξύ των αθλητριών της τελικής τετράδας με 25,700 βαθμούς, μπροστά από τη Βελγίδα Λουίζ Φαν Ρεγκενμόλτερ (24,300 β.) και την Πορτογαλίδα Μαριάνα Κασκαλέιρα (23,700 β.), ενώ είχε την καλύτερη επίδοση με 26,700 β. και στο πρώτο σκέλος του τελικού, όπως και στον προκριματικό που είχε προηγηθεί μία ημέρα νωρίτερα.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο της Εφραίμογλου σε ισάριθμους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει το χάλκινο στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση της πορτογαλικής πόλης, καθώς και το ασημένιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παράλληλα, μάλιστα, στην Κοΐμπρα της απονεμήθηκε το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας στη φετινή σειρά αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου, βάσει της συνολικής συγκομιδής πόντων και διακρίσεων που αποκόμισε.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η υπεύθυνη του αθλήματος του Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της Απόστολο Σταυριανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ