Χρήστου – Μακρυγιάννης: «Μας πρόλαβαν οι Γκολομέεβ και Μπίλας για το 1-2»

Χρήστου – Μακρυγιάννης: «Μας πρόλαβαν οι Γκολομέεβ και Μπίλας για το 1-2»

Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης μίλησαν μετά το δικό τους «1-2» και παραδέχθηκαν πως Γκολομέεβ και Μπίλας τους... πρόλαβαν.

Η Ελλάδα σάρωσε και στα 100μ. ύπτιο του ευρωπαϊκού υγρού στίβου, με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Μακρυγιάννη το ασημένιο.

Με χρόνο 52.23 και 52.83 αντίστοιχα, οι δύο αθλητές έκαναν και αυτοί το «1-2» μετά τους Γκολομέεβ και Μπίλα και μίλησαν φανερά ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις που «βλέπουν» την έξοδο, η πρόταση στον Γκος και η αινιγματική ανάρτηση του Έβανς (pics)

Όσα δήλωσε ο Απόστολος Χρήστου

Για το χρυσό μετάλλιο: «Είναι το πρώτο χρυσό στα 100 ύπτιο. Συνέχεια βρίσκομαι στο βάθρο από το 2016 αλλά ήταν η πρώτη φορά στο χρυσό. Είναι ένας πολύ ενθαρρυντικός χρόνος για το Παρίσι».

Για την κούρσα του: «Κατάλαβα ότι ήμουν κοντά με τον Βαγγέλη. Ένιωσα την κούραση να με καταβάλλει, αλλά είδα το χρόνο και ήταν πολύ καλή η κούρσα».

Για το 1-2 των Γκολομέεβ – Μπίλα: «Το είδα και είπα μας προλάβανε. Ήμουν σίγουρος ότι θα το κάναμε και εμείς. Ήμασταν πολύ καλά. Είναι πολύ ευχάριστο που το κάνανε με καλούς χρόνους».

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης

Για το ασημένιο μετάλλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ ωραία εμπειρία να κολυμπάει μαζί του. Με τράβηξε πάρα πολύ. Ελπίζω για κάτι καλό στο Παρίσι».

Για το 1-2 που προηγήθηκε: «Ανατρίχιασα. Είδα τον Μπίλα από το «8» να κάνει τρελή κούρσα. Ήταν το πιο πετυχημένο ευρωπαϊκό μακράν και κάναμε μια πολύ καλή κούρσα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ