Δράκου: «Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο τραπέζι σε όλους αυτούς που με στήριξαν»

Δράκου: «Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο τραπέζι σε όλους αυτούς που με στήριξαν»

Η Νόρα Δράκου μίλησε αμέσως μετά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου της στα 50μ. ελεύθερο.

Μετά την τεράστια επιτυχία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο, η Νόρα Δράκου μίλησε για το πως βίωσε αυτές τις ώρες.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τόνισε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να κάνει ένα μεγάλο τραπέζι σε όλους αυτούς που την στήριξαν.

Οι δηλώσεις που έκανε η Νόρα Δράκου:

«Μπορούσα να πιάσω το ολυμπιακό όριο, το ήξερα, το είχα δουλέψει στην προπόνηση, αλλά δεν περίμενα με τίποτα αυτόν τον χρόνο και το μετάλλιο. Πολλές φορές σε βοηθά να κολυμπάς στην όγδοοη διαδρομή, γιατί είσαι ελεύθερος, είσαι ήρεμος, κάνεις την κούρσα σου.

Τη στιγμή του τερματισμού έκανα τρεις σκέψεις. Πρώτα είδα στον βατήρα το κόκκινο λαμπάκι, που σήμαινε μετάλλιο, μετά είδα απέναντι στην κερκίδα να πανηγυρίζουν, οπότε σκέφθηκα πως είχα κάνει καλό χρόνο και όταν είδα τον χρόνο στα 24.59, είπα «αποκλείεται να είμαι εγώ αυτή, δεν μπορεί, δεν μπορεί».

Κάποτε ένας προπονητής μού είχε πει ότι μπορείς μια ζωή να είσαι τέταρτος, πέμπτος, μπορεί η ζωή να στα φέρει έτσι και να μην πάρεις ποτέ μετάλλιο, το είχα πάρει απόφαση πως αυτό θα συμβεί σε εμένα.

Την τελευταία τριετία, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, είπα στον εαυτό μου «κολύμπα, εμπιστέψου τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει, προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και παράλληλα κάνε πολλή δουλειά».

Με τη νέα μου ομάδα δούλεψα πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια και βγήκε στο νερό και θα ήταν άδικο να μη βγει, θα ήταν άδικο για την καριέρα μου.

Είμαι στην πιο ήρεμη και ώριμη στιγμή στην καριέρα μου, τα τελευταία τρία χρόνια έχω χτίσει την αυτοπεποίθηση που είχα χάσει, ήρθα εδώ αποφασισμένη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο και ωραίο τραπέζι, με όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν σε όλο αυτό, γιατί δεν είμαι μόνη μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ