Το ZEN Experience ξεκινά

Η αρχή θα γίνει με το ZEN Experience Interwetten 2021, την Κυριακή 30 Μάϊου στην πανέμορφη Βουλιαγμένη.

Σε δύο υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές τοποθεσίες θα λάβουν χώρα τα δύο πρώτα αθλητικά multisport event του Swimmingclub.gr μετά την επανέναρξη της αθλητικής δράσης. Βουλιαγμένη και Άνδρος είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους τους αθλητές-συμμετέχοντες προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες και υπηρεσίες για να αγωνιστούν.

Η αρχή θα γίνει με το ZEN Experience Interwetten 2021, την Κυριακή 30 Μάϊου στην πανέμορφη Βουλιαγμένη.

To ΖΕΝ Βeach σε συνεργασία με το Swimmingclub.gr διοργανώνουν το μεγαλύτερο κολυμβητικό EVENT ανοιχτής θαλάσσης στην Αττική για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις κολυμβητικές αντοχές τους στις διαδρομές των 1000 μ. , 2500 μ. και 5000 μ. στα καταγάλανα νερά της Βουλιαγμένης με ατομική χρονομέτρηση και το απαραίτητο πακέτο παροχών ώστε να απολαύσουν τον αγώνα.

Το κολυμβητικό event θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και τους κανόνες ασφαλείας των αγώνων OPEN Water.

Παράλληλα για πρώτη φορά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγωνίσματα τεχνικής Κολύμβησης με Fin Swim και Bi Fin στις αποστάσεις των 1.000μ. και 2.500μ.

Οι συμμετοχές για το ZEN Experience Interwetten 2021, παραμένουν ανοιχτές μέχρι τις 23 και περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο www.swimmingclub.g

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από