STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ο Λούκας Σάσα αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ματς μεταξύ Άρη και ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.
Ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους στο 76’ από τον Πέτρο Μπακούτση και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνιελ Μανσίνι, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ενοχλήσεις, καθώς είχε μια σκαριά στο πόδι από χτύπημα αντιπάλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι δεν είναι σοβαρό, ενώ θα εξεταστούν και πάλι αύριο (06/07) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.