ΑΕΚ : Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες μέρες την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αφού μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση αριστερού εξτρέμ και πιθανόν ενός ακόμα παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ταυτόχρονα τρέχει τις εξελίξεις και στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα, μια υπόθεση που μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί είναι αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς η Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο.

Η Ένωση έχει ούτως ή άλλως οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο (η συνεργασία εκπνέει φέτος) αλλά είναι πιθανό να υπάρξει επέκταση ως το 2020, διότι η προσφορά του αμυντικού των κιτρινόμαυρων είναι δεδομένη.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να υπάρξουν οι τελικές επαφές και πιθανόν να πέσουν και οι υπογραφές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από