ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τριάρες και τρίποντα!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τριάρες και τρίποντα!

Ο Ατρόμητος έχει έξι εκτός έδρας νίκες, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα, ενώ χτίζει σερί νικών για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την έκτη νίκη εκτός έδρας. Καμία άλλη ομάδα στη φετινή Super Lesgue δεν έχει τόσες. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει πέντε. Η δεύτερη ΑΕΚ έχει τέσσερις. Τόσες και η Ξάνθη. Ο τρίτος ΠΑΟΚ μόλις δύο. Αντιλαμβάνεται κανείς, για ακόμη μία φορά, τι ακριβώς κάνει η ομάδα του Περιστερίου.

Καταρχάς, να πούμε ποιες είναι αυτές οι έξι εκτός έδρας νίκες για τον Ατρόμητο:
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1
ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1
Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2
Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-3
Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-3

Απόλλων – Ατρόμητος 0-3

Τρία μόλις ματς δεν έχει κερδίσει μακριά από το Περιστέρι, στις ισοπαλίες με Παναιτωλικό (2-2) και Λάρισα (0-0), ενώ έχασε στην Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Αλλά άδικα…

Πέρα από τις νίκες και τη σημασία τους σε αυτή τη μάχη τίτλου, παρατηρεί κανείς ότι ο Ατρόμητος έχει τρία σερί εκτός έδρας ματς στα οποία βάζει τρία γκολ. Θέλετε μέτρο σύγκρισης; Η ΑΕΚ μόλις μία φορά φέτος έχει βάλει περισσότερα από δύο γκολ εκτός έδρας. Αυτή την αγωνιστική στο Αγρίνιο. με το 1-4.

Μόλις μία φορά το έχει καταφέρει και ο ΠΑΟΚ. Στην Ξάνθη, από όπου πέρασε με το 0-3. Μόνο ο Ολυμπιακός το έχει κάνει περισσότερες, σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο από τέσσερα, σε Κέρκυρα και Λάρισα από τρία.

Ο Ατρόμητος επίσης για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν χτίζει σερί νικών. Τώρα έχει τέσσερις. Την προηγούμενη, από τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και για ολόκληρο τον Οκτώβριο, έκανε πέντε. Δεν ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσει αυτή τη φορά. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν έχει κάνει σερί με περισσότερες από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ μόλις τώρα για πρώτη φορά μετράει τέσσερις συνεχόμενες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ