ΑΕΚ : Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι

Ο Τσιγκρίνσκι έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ, με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να έχουν διεξαχθεί σε θετικό κλίμα.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν πραγματοποιηθεί σε καλό κλίμα. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Μάλιστα, αναζητά σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση, γεγονός το οποίο αποτελεί δείγμα της θέλησής του να παραμείνει στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει η Sportday.

Έπειτα από τον τραυματισμό στο χέρι του, ο Τσιγκρίνσκι έλαβε πρόταση από τους κιτρινόμαυρους για επέκταση του συμβολαίου. Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει όρος για αυτόματη επέκταση για ακόμα έναν χρόνο με την προϋπόθεση ο 32χρονος στόπερ να συμπληρώσει το 75% των συνολικών παιχνιδιών. Όμως, το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε λιγότερο από τα μισά ματς της ΑΕΚ (14/30), κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Τέλος, αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του 31χρονου στόπερ, αυτή υπολογίζεται για 3 ή 4 ακόμη χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ