STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Το ραντεβού που ζήτησε η ΠΑΕ Άρης με τον Γιώργο Γεραπετρίτη με κεντρικό θέμα το ban που της έχει επιβάλλει η FIFA οριστικοποιήθηκε για αυτή την εβδομάδα.
Ο Yπουργός Επικρατείας θα μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Παρασκευή (15/05) στις 12 μ.μ. με τον Θόδωρο Καρυπίδη, που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να «τρέξει» θέματα της ομάδας. Τον διοικητικό ηγέτη των κίτρινων θα πλαισιώσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ στη συζήτηση θα συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η λύση που θα προτείνει ο Άρης για την απαγόρευση μεταγραφών που του έχει επιβληθεί είναι να διευθετηθεί με μνημόνιο μεταξύ κυβέρνησης και FIFA, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί να πράξει η Πολιτεία.