Βουίζει η Ιταλία: «Ο Τάρε θέλει τον Τσιμίκα στη Λάτσιο»

Βουίζει η Ιταλία: «Ο Τάρε θέλει τον Τσιμίκα στη Λάτσιο»

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για την Λάτσιο και τον Κώστα Τσιμίκα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προορίζει τον 23χρονο αριστερό μπακ για αντικαταστάτη του 34χρονου Σέναντ Λούλιτς.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (3/5), όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Ιταλοί έγραφαν στα ρεπορτάζ τους ότι η Λάτσιο έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα και αναμένεται να παλέψει με τις Νάπολι, Ιντερ και Τορίνο για τον 23χρονο αριστερό μπακ των Πειραιωτών.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα για το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τους Ιταλούς να γράφουν για μία ακόμα ημέρα για την επιθυμία των Ρωμαίων να αποκτήσουν τον Τσιμίκα. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θέλει να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της Λάτσιο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και ουσιαστικά να προετοιμάσει το έδαφος για την αντικατάσταση του Λούλιτς.

Ο 34χρονος μπακ αναμένεται να μείνει στην ομάδα για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο, αλλά είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα έχει μικρότερο χρόνο συμμετοχής και θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον παίκτη που θα αποκτηθεί. Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ιγκλι Τάρε, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα και έχει βάλει το όνομα του 23χρονου μπακ σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Λάτσιο. Ο παράγοντας του ιταλικού συλλόγου είναι εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού και πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί στη Serie A και να κερδίσει τη θέση του βασικού στους Λατσιάλι.

Η Λάτσιο για να αποκτήσει τον Τσιμίκα, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ικανοποίησει τα «θέλω» του Ολυμπιακού, καθώς ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2023. Εκτός από τις ιταλικές ομάδες που προαναφέραμε για την περίπτωση του Τσιμίκα έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρονται επίσης οι Λίβερπουλ, Πόρτο, Λέστερ, Σέφιλντ, Μπέτις, Ρέιντζερς και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ