Λαλάκη όχι στα βαθιά παιδί μου

Λαλάκη όχι στα βαθιά παιδί μου

Ο Αχιλλέας Μπέος που ήταν στα κείμενα του... Λαλάκη πριν δέκα χρόνια ως αυτός που έκανε «τα όργια των οργίων», τώρα είναι αγαπημένος του σάιτ και του καναλιού του Ιβάν. Τι άλλαξε και ξαφνικά έγιναν φίλοι οι δυο τους;

Μην κοιτάτε, φίλοι μου, που έχουμε τους κάθε μορφής υπαλλήλους να κουνάνε το δάχτυλο σε όλη τη δημοσιογραφική πιάτσα και να ισχυρίζονται πως κάνουν μαχητική δημοσιογραφία. Είναι οι πρώτοι που έχουν κάνει κωλοτούμπα που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Και θα είναι οι πρώτοι που θα την ξανά κάνουν αν χρειαστεί. Είναι από εκείνους που δεν κρατάνε το δάχτυλό τους όταν βλέπουν το βαζάκι με το μέλι και το χώνουν όλο μέσα. Δεν τους ενδιαφέρει η προσωπικότητά τους, αλλά μονάχα η τσέπη τους.

Τρελάθηκαν τις τελευταίες μέρες στο σάιτ της αλήθειας να το παίζουν ηθικοί. Και να κάνουν μαθήματα δημοσιογραφίας και δεοντολογίας. Την ίδια ώρα, βέβαια, που έκαναν όλα αυτά, έφερναν καλεσμένο τον Αχιλλέα Μπέο. Και να τα καλά λόγια προς τον Αχιλλέα και του άφηναν χώρο να τα λέει ο Αχιλλέας και κανείς να μη σταματάει τον Αχιλλέα.

Μεσοβδόμαδα στο ένα μαγαζί του Ιβάν, το διαδικτυακό, την Κυριακή στο άλλο μαγαζί του Ιβάν, το τηλεοπτικό. Στο ένα παράθυρο ο Μπέος, στο άλλο παράθυρο ο Κυριάκος Κυριάκος, που τον ξεκίνησε στις φιλοφρονήσεις. «Συμφωνούμε δήμαρχε. Είσαι εμπορικός και πουλάς δήμαρχε» και άλλα τέτοια χαριτωμένα του έλεγε ο Κυριάκος του Μπέου, που ξέφυγε όπως κάνει πάντα και άρχισε να προσβάλλει στον αέρα άπαντες. Τον Μπαντή, κυρίως, και έναν δημοσιογράφο από την Ιταλία, που βγήκε να κάνει τη δουλειά του και άκουσε τον οχετό του Αχιλλέα. Και αντί να κλείσουν τον δήμαρχο, έκλεισαν το άλλο παράθυρο για να μη στεναχωρήσουν το αφεντικό. Βλέπετε, η φιλία είναι πάνω απ’ όλα και η φιλία του Αχιλλέα με τον Ιβάν είναι πολύ στενή.

Σε ένα άλλο παράθυρο ήταν και ο διευθυντής της αλήθειας. Κι εδώ είναι η μεγάλη πλάκα φίλοι μου. Πως στο ένα παράθυρο ήταν ο Αχιλλέας και σε ένα άλλο ο Λαλάκης. Και οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Έχουν υπάρξει και πάλι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ενώ το σάιτ της αλήθειας άλλη δουλειά δεν έχει τον τελευταίο καιρό από το να βάζει τον Μπέο να μιλάει και να το παίζει ηθικός.

Βέβαια καλοί μου αναγνώστες, όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δημοσιογραφική (;) πορεία του πρώην Παναθηναϊκού και νυν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, ξέρουν πως την κωλοτούμπα την έχει στο αίμα του. Εδώ έκανε άλλες κι άλλες, δε θα έκανε με τον Αχιλλέα;

«Ενώπιον της ηθικής χρεωκοπίας…». Αυτός ήταν ο τίτλος κειμένου του στην πρώην του δουλειά με φωτογραφία του Μπέου και του Ψωμιάδη. Τότε που ο πρώην πρασινοφρουρός ισχυριζόταν ότι πολεμούσε το κατεστημένο. Και τι έλεγε μέσα; «Τα όργια των οργίων έχει κάνει ο Μπέος εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ειρωνευόταν, χλεύαζε, έβριζε, κυνηγούσε οπαδούς, σπίλωνε συνειδήσεις, κατηγορείται για στήσιμο αγώνων, διαιτητών και συμμετοχή σε σπείρα».

Αυτό είναι μονάχα ένα από τα πολλά κείμενα εναντίον του αγαπημένου του πλέον Αχιλλέα Μπέου. Υπάρχουν κι άλλα, πολλά. Αφού του αρέσει να ψάχνει και να κάνει έρευνες μέσω… google, ένα απλό κλικ και θα τα βρει. Θα προσπαθήσει να τα κρύψει, αλλά η πραγματική αλήθεια δεν κρύβεται…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ