Γερό «μπάσιμο» από τη Λάτσιο για Τσιμίκα!

Γερό «μπάσιμο» από τη Λάτσιο για Τσιμίκα!

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκλι Τάρε, θέλει τον Κώστα Τσιμίκα στην ομάδα για να αντικαταστήσει τον 34χρονο Λούλιτς!

Η Νάπολι μπορεί να είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ελληνα μπακ του Ολυμπιακού.

Την περασμένη εβδομάδα οι Ιταλοί είχαν γράψει για την Τορίνο, ενώ σήμερα αναφέρουν ότι η Λάτσιο έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του αριστερού αμυντικού.

«Η Νάπολι θα κινηθεί το καλοκαίρι για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του ανταγωνισμού, καθώς για τον Ελληνα μπακ ενδιαφέρονται επίσης οι Τορίνο και Λάτσιο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας και προσθέτουν για το ενδιαφέρον της Λάτσιο: «Ο Λούλιτς είναι 34 και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ιγκλι Τάρε, γνωρίζει ότι ο έμπειρος άσος θα χρειαστεί βοήθεια στην αριστερή πλευρά. Ο Ολυμπιακός, πάντως, για τον παραχωρήσει ζητάει περί τα 25 εκατ. ευρώ. Η τιμή για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο ενδέχεται να πέσει τους επόμενους μήνες», καταλήγουν.

Η Λάτσιο φέρεται να μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του 23χρονου μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2023. Εκτός από τις ιταλικές ομάδες που προαναφέραμε για την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρονται επίσης οι Λίβερπουλ, Πόρτο, Λέστερ, Σέφιλντ, Μπέτις, Ρέιντζερς και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Υπενθυμίζουμε ο διεθνής μπακ πριν διακοπούν οι διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού, είχε πραγματοποιήσει συνολικά 37 συμμετοχές, έχοντας 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ