«Υπάρχουν προτάσεις εκτός Κίνας και Αγγλίας για Πρίγιοβιτς»

«Υπάρχουν προτάσεις εκτός Κίνας και Αγγλίας για Πρίγιοβιτς»

Δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Πρίγιοβιτς έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις. Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει με 6-7 εκατ. ευρώ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του τον Ιανουάριο, με τα σενάρια των προηγούμενων ημερών ν’ αναφέρουν πως Λιντς και μια κινέζικη ομάδα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς φορ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα σε ότι αφορά το ενδιαφέρον των Κινέζων, υπήρξε η πληροφορία πως η ομάδα που ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει στον δικέφαλο του Βορρά το ποσό της ρήτρας δηλαδή 10 εκατ. ευρώ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρακολουθούν τις εξελίξεις και οι Πολωνοί, καθώς η προηγούμενη ομάδα του παίκτη, η Λέγκια Βαρσοβίας έχει διατηρήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα στην Πολωνία που αναφέρονται στα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, αλλά προσθέτουν και νέες πληροφορίες, στην υπόθεση του 27χρονου επιθετικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Προτάσεις και από τρεις άλλες χώρες»

Όπως προαναφέραμε, οι Πολωνοί κάνουν λόγο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Λιντς και μια κινέζικη ομάδα να ενδιαφέρονται για τον Σέρβο στράικερ του ΠΑΟΚ, αλλά δίνουν και συνέχεια, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Ο Πρίγιοβιτς έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλες τρεις χώρες. Δεν είναι μόνο η Λιντς και η Κινέζοι που επιθυμούν την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο θα πρέπει να πούμε ότι οι καλύτερες προτάσεις αυτή τη στιγμή είναι από Αγγλία και Κίνα».

«Η μεταγραφή γίνεται με 6-7 εκατ. ευρώ»

Οι Πολωνοί αναφέρουν στο σχετικό ρεπορτάζ την ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ, αλλά δίνουν και μια νέα διάσταση αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Το θέμα λοιπόν είναι πόσα λεφτά πρέπει να δώσει μια ομάδα για ν’ αποκτήσει τον Πρίγιοβιτς. Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο είναι 10 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμα και με 6-7 εκατ. ευρώ.  Ένα τέτοιο ποσό θα οδηγούσε την ελληνική ομάδα στην απόφαση πώλησης του παίκτη. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνά κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ είχε δώσει κάτι παραπάνω από δύο εκατ. ευρώ στη Λέγκια, για να εντάξει στο δυναμικό του τον Σέρβο επιθετικό».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ