Ο αγχωμένος Γκαγκάτσης αποκάλυψε -άθελά του- την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ για το σκάνδαλο

Ο αγχωμένος Γκαγκάτσης αποκάλυψε -άθελά του- την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ για το σκάνδαλο

Ο Γκαγκάτσης αποκάλυψε άθελά του την κωμική υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ για το σκάνδαλο με την πολυιδιοκτησία της Ξάνθης, μιλώντας για τη... NOVA. Εκθετος ο Δικέφαλος και ο αντιπρόεδρός του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση για το πολύ σοβαρό θέμα που αποκάλυψε το ONE Channel, αναφορικά με τη σχέδη της οικογένειας Σαββίδη και με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη. Αυτό συνέβαινε έως τώρα. Αλλά σήμερα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, αποφάσισε να πάρει θέση. Και για κακή του τύχη, παρά το γεγονός ότι μίλησε σε «ασφαλές επικοινωνιακό περιβάλλον», με «προκάτ» ερωτήσεις και κοινό, εκτόξευσε επικοινωνιακές στρακαστρούκες, που όμως αποκάλυψαν το επικοινωνιακό σχέδιο του ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να κρύψει… ό,τι κρύβεται από το θέμα που μπορεί να επιφέρει έως και υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Αλλά παράλληλα, έμμεσα επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα. Και μάλιστα σοβαρό.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, απαντώντας σε ερώτηση για τα έγγραφα που εκθέτουν την Ξάνθη και την οικογένεια Σαββίδη, στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα πει ό,τι έχει να πει στην ΕΕΑ. Σημείωσε ότι θα μπορούσε να πει πολλά για την υπόθεση, αλλά δεν το κάνει. Και ότι θα μιλήσει μετά την εκδίκαση από την ΕΕΑ. Την οποία εκδίκαση, βεβαίως, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να την αναβάλλει για όσο μεγαλύτερο διάστημα γινόταν. Καθώς από τη στιγμή που δεν έγινε την Πέμπτη (λόγω της στάσης εργασίας των δικηγόρων), δεν δέχθηκε να γίνει, ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σαββατοκύριακο ούτε τη Δευτέρα. Αρα, μάλλον κάτι δεν λέει καλά ο Γκαγκάτσης.

Ασχετα με αυτό, ωστόσο, από τις δηλώσεις του Γκαγκάτση προέκυψαν δύο πράγματα: 1) Η επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος του Βορρά και από τα Μέσα του Σαββίδη, αλλά και ενώπιον της ΕΕΑ και 2) Η παραδοχή ότι «κάτι τρέχει» με την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη – Σαββίδης – RFA.

Αρχικά ο Γκαγκάτσης, εν εξάλλω και εμφανώς σε δύσκολη θέση και πιεσμένος, άρχισε να μιλάει για «επικοινωνιακές φανφάρες». Και να επιτίθεται στον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, όμως, επανέφερε το θέμα «NOVA – Μαρινάκης». Κάνοντας έναν πολύ… προχωρημένο συνειρμό, πως αυτό αποτελεί πολυιδιοκτησία και όχι η υπόθεση Ξάνθης – ΠΑΟΚ – Σαββίδη. Η αγορά της NOVA είναι… κραυγαλέα περίπτωση πολυιδιοκτησίας κατά τον (νομικό κατά τα άλλα) Γκαγκάτση και όχι μία υπόθεση εξαγοράς εγκαταστάσεων και του ξενοδοχείου μιας ΠΑΕ (σ.σ. που συνεχίζει να τα χρησιμοποιεί) με 10.000.000 € που ξαφνικά βρήκε ένας ανιψιός του Σαββίδη από το Κιλκίς.

Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβε από τον θυμό του και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Μάκης Γκαγκάτσης, είναι ότι στη μία περίπτωση πρόκειται για μια δημόσια επιχειρηματική κίνηση. Και στην άλλη περίπτωση έχουμε μια σκοτεινή υπόθεση, την οποία όλοι γνώριζαν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθός της, έως τη στιγμή που το ONE Channel έφερε στο προσκήνιο τα αδιάσειστα ντοκουμέντα των συναλλαγών. Τα οποία, παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει διαψεύσει. Ούτε η Ξάνθη. Ούτε ο RFA. Ούτε ο Σαββίδης. Ούτε ο μεγιστάνας ανιψιός του από το Κιλκίς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης, είναι ενδεικτικές όλων των παραπάνω:

«Αυτά είναι επικοινωνιακές φανφάρες, δεν θα ασχοληθώ. Υπάρχουν οι Επιτροπές κι εκεί θα λήξει η όποια υπόθεση, εδώ δεν είναι η ΕΕΑ. Όσα έγιναν ήταν επικοινωνιακές φανφάρες ανάμεσα στα ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ξάνθη και είχαν επικοινωνιακούς σκοπούς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω ανακοινώσεων και όταν γίνει η εκδίκαση θα πούμε τα υπόλοιπα. Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να αναφέρω διάφορα γι’ αυτό το θέμα, αλλά και γι’ άλλα θέματα, τα οποία θα ειπωθούν εκεί που πρέπει, για να δούμε την αληθινή πολυιδιοκτησία μέσω Forthnet, μέσω NOVA. Να δούμε την αληθινή κι όχι την fake που είναι αυτή εδώ.

Πόσες ομάδες μετακόμισαν από την ΕΡΤ στην NOVA ενώ εν δυνάμει αγοραστής της είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Πώς γίνεται ενώ ο τελευταίος βρισκόταν σε διαπραγμάτευση για την αγορά της Forthnet, κάποιες ομάδες να μετακόμισαν από την ΕΡΤ στη NOVA, με πιο υψηλά συμβόλαια από τα προηγούμενα, τα οποία μάλιστα η ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, παλιότερα είχε καταγγείλει ως υπερεκτιμημένα;».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ