«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός: 12 γκολ σε 3 ματς, σκόραρε σε όλα πριν το 10άλεπτο!

«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός: 12 γκολ σε 3 ματς, σκόραρε σε όλα πριν το 10άλεπτο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το «3 στα 3» απέναντι σε Παναιτωλικό, Αστέρα και ΑΕΛ, πετυχαίνοντας 12 γκολ – Σε όλα τα ματς άνοιξε το σκορ πριν το 10άλεπτο – Πέντε γκολ ο Ελ Αραμπί, τέσσερα ο Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στην ΑΕΛ και πέτυχε μια ακόμα επιβλητική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με 4-1 της θεσσαλικής ομάδας για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και βρίσκονται στο +3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως αγωνίζεται αύριο το βράδυ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ οι Πειραιώτες μπορεί να αγωνίστηκαν σε άδειο γήπεδο, λόγω της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με αρκετές αλλαγές, λόγω των πολλών τραυματισμών, ωστόσο, δεν στραβοπάτησαν. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και με 4 γκολ στα πρώτα 35 λεπτά έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.

Το σημερινό ματς ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10άλεπτο! Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Ποντένσε, ενώ την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη έκαναν το 1-0 στο 5’ με τον Μασούρα και στο 9’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ποντένσε. Σήμερα, προηγήθηκαν στο 9’ και πάλι με τον Μασούρα, ο οποίος στο 11’ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πέτυχε 12 γκολ! Τρία στο Αγρίνιο, πέντε στην Τρίπολη και τέσσερα σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ. Σε αυτή την τριάδα αγώνων ο Ελ Αραμπί πέτυχε πέντε γκολ, τέσσερα ο Μασούρας, δύο ο Ποντένσε και ένα ο Σουντανί. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, παρά τα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι έδωσε τρίτο ματς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, που τον διατήρησε στην κορυφή και έβαλε… άγχος στον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο το τρίποντο της νίκης, με το οποίο θα κάνουν γιορτές στην κορυφή!

Δείτε τα γκολ:

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (0-3):

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (0-5):

Ολυμπιακός – ΑΕΛ (4-1):

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ