«ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Τσιτσιρέτι»

«ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Τσιτσιρέτι»

Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκτός από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Νάπολι – Στο «κόλπο» επίσης η Χετάφε, αλλά και αρκετοί σύλλογοι από Ιταλία και Βέλγιο.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Αμάτο Τσιτσιρέτι της Νάπολι να είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Ιλια Ιβιτς. Οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να μην επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο άσο των Παρτενοπέι, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία, τα οποία έμπλεκαν και τον Ολυμπιακό με τον μεσοεπιθετικό της Νάπολι. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ανέφεραν ότι εκτός από την ΑΕΚ, για την περίπτωση του Τσιτσιρέτι ενδιαφέρεται επίσης ο Ολυμπιακός, η Χετάφε, αλλά και αρκετές ομάδες από την Serie B και το βελγικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ανέφεραν ότι οι δύο ελληνικές ομάδες ρώτησαν για τον 25χρονο άσο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νάπολι.

Ο βραχύσωμος άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως επιτελικός χαφ, πέρσι πέρασε τη χρονιά ως δανεικός σε Πάρμα και Ασκολι. Το πρώτο μισό αγωνίστηκε στην Πάρμα, έχοντας 6 συμμετοχές και το δεύτερο μισό στην Ασκολι, έχοντας 15 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μπενεβέντο, Μεσίνα και Primavera της Ρόμα, ενώ το συμβόλαιό του με τη Νάπολι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Τα καλύτερα νούμερα τα είχε με τα χρώματα της Μπενεβέντο, με τη φανέλα της οποίας είχε 16 γκολ και 21 ασίστ σε 80 ματς

Δείτε τον εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ