Δώνης σε παίκτες: «Να είστε περήφανοι, δεν μας άφησαν να νικήσουμε»

Δώνης σε παίκτες: «Να είστε περήφανοι, δεν μας άφησαν να νικήσουμε»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στα αποδυτήρια της Τούμπας στους παίκτες του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την περηφάνια του για την εμφάνιση, αλλά και τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-2 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 100+ του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του ματς τα έβαλε με τη διαιτησία, ενώ είδε απογοητευμένους τους παίκτες του στα αποδυτήρια και θέλησε να τους «ανεβάσει» αφού πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε περήφανος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα τους στην Τούμπα και έκανε λόγο για ασέβεια της διαιτησίας στην ομάδα του.

«Το ξέρω πως στενοχωρηθήκαμε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε. Πρέπει όμως να νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Βλέπουμε ότι δεν μας σέβονται, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να σας ευχαριστεί ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μια ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αλλά το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ