Παναθηναϊκός : Όλα ανοιχτά με Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός : Όλα ανοιχτά με Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του μοιάζει τουλάχιστον αβέβαιο στο τριφύλλι.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και από τους διακριθέντες στην περσινή περίεργη χρονιά των πράσινων. Όμως όλος ο σύλλογος όπως και ο ίδιος ο παίκτης περιτριγυρίζονται από μια αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Έλληνα εξτρέμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν έχει υπάρξει συμφωνία για επέκταση, με αποτέλεσμα όλα να είναι ανοιχτά. Ο Χατζηγιοβάνης σκέφτεται από την πλευρά του να φύγει στο εξωτερικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πρόταση, ενώ με τον Παναθηναϊκό οι επαφές δεν προχωράνε.

Η στασιμότητα αυτή έχει δημιουργήσει μια αβεβαιότητα και όπως είναι λογικό έχει παραγκωνιστεί ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιηθεί μέχρι και τον Ιανουάριο και να είναι στο περιθώριο για να μην υπάρξουν τριγμοί στα αποδυτήρια.

Ο Νίκος Νταμπίζας από την πλευρά του θέλει εφόσον δεν ανανεώνει να τον πουλήσει όσο όσο όμως μέχρι τώρα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ