Ατρόμητος : Επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ατρόμητος : Επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) αντιπροσωπεία του Ατρομήτου, μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται από τον οργανισμό.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) αντιπροσωπεία του Ατρομήτου, μοιράζοντας χαμόγελα, αισιοδοξία και ελπίδα σε παιδιά που διδάσκονται αξίες όπως η ισότητα, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η συνεργασία.

Την αντιπροσωπεία των Περιστεριωτών αποτελούσαν η α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Ούμπιντες, Κυριάκο Κιβρακίδη και Θόδωρο Βσσιλακάκη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά. Το «Χαμόγελο» είναι σαν την οικογένεια μας γιατί ερχόμαστε πολλά χρόνια και χαιρόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν και να προοδεύουν ζώντας μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ φροντίδα και αγάπη» τόνισε η Κάτια Κοξένογλου.

«Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας που δίνει πρότυπα στα μικρά παιδιά. Ο Ατρόμητος είναι πάντα κοντά σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής, έτσι αύριο θα βρεθούμε κοντά στους άπορους συμπολίτες μας με την επίσκεψη που θα κάνουν οι παίκτες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά τους οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν να απολαμβάνουν και να «ρουφούν» κάθε λεπτό που πέρασαν με τα παιδιά, ενώ τους μοίρασαν δώρα και τους ευχήθηκαν να περάσουν τις πιο όμορφες και χαρούμενες γιορτές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ