Κάναντι : «Ούτε εγώ περίμενα τόσο νωρίς την επιτυχία»

Κάναντι : «Ούτε εγώ περίμενα τόσο νωρίς την επιτυχία»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι μίλησε σε αθλητική εκπομπή της αυστριακής τηλεόρασης για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου. Αναφέρθηκε στις συζητήσεις του καλοκαιριού με τον Σπανό και ξεσπάθωσε εναντίον της Ραπίντ Βιέννης

Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα και δεν χωρά αμφιβολία πως ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι έχει μεγάλη συμβολή στην εκπληκτική κούρσα του συλλόγου.

Τα κατορθώματα του Ατρόμητου δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στην Αυστρία και ο 47χρονος τεχνικός, μίλησε σε μια από τις καλύτερες αθλητικές εκπομπές της αυστριακής τηλεόρασης.

Η επιτυχία της ομάδας του Περιστερίου ήταν φυσικά θέμα συζήτησης αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κάναντι είχε να πει πολλά για την πρώην ομάδα του, τη Ραπίντ Βιέννης και τον τρόπο που αποχώρησε. Ο τεχνικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε αρχικά στην κουβέντα που είχε με τον Γιώργο Σπανό, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ο πρόεδρος του Ατρόμητου έκανε ένα νέο ξεκίνημα με την ομάδα του. Είχε κάνει 15 μεταγραφές, είχε αλλάξει πολλά και ήθελε να δώσει μια νέα ώθηση στον σύλλογο. Κι όσο για την επιτυχία της δουλειάς μας; Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Επίθεση στη Ραπίντ

Το μεγαλύτερο μέρος πάντως της συζήτησης είχε να κάνει με το διαζύγιο του Κάναντι με τη Ραπίντ Βιέννης. Ο 47χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο των πρωτευουσιάνων την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τη διοίκηση της Ραπίντ να προχωρά στη λύση της συνεργασίας τους. Ο Κάναντι είχε να πει πολλά για τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Αυτό που με ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό είναι αυτά που ειπώθηκαν για τη συμπεριφορά μου. Ότι ενήργησα λανθασμένα και πως αυτός ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης μου από την ομάδα. Δεν είπα το παραμικρό για οκτώ μήνες αλλά έφτασε η στιγμή να μιλήσω. Βλέπω αρκετούς πάντως να προσπαθούν να κρυφτούν.

Η Στουρμ Γκρατς είναι δέκα βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τη διοίκηση της Ραπίντ. Η ομάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες αλλά για να κερδίσει τρόπαια μια ομάδα, θα πρέπει η διοίκηση να πάρει και αποφάσεις που δεν είναι ευχάριστες.

Η Ραπίντ λοιπόν δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της πριν από μένα αλλά ούτε και τη σεζόν που ήμουν εγώ στον πάγκο. Πέρυσι όμως έλεγαν πως πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό η ομάδα ξόδεψε τόσα λεφτά. Τώρα όμως ακούω ότι είναι ικανοποιημένοι με την τρίτη θέση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ