ΠΑΟΚ : Με σοβαρότητα και αλλαγές στα Τρίκαλα

Ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ετοιμάζεται να δώσει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να δει σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του, στην τελευταία αναμέτρηση για το 2017 και να «καθαρίσει» η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η προετοιμασία-εξπρές τελειώνει με μια πρωινή προπόνηση (11:00) Δευτέρα στην Νέα Μεσημβρία και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Υπάρχουν σκέψεις για να πάρει ανάσες ο Λέο Μάτος, με τον Κρέσπο να παίζει ως δεξί μπακ, κάτι που σημαίνει ότι στα αριστερά θα πάρει και πάλι ευκαιρία ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Μαλεζάς δύσκολο να αλλάξουν, λόγω έλλειψης εναλλακτικών επιλογών. Στην μεσαία γραμμή ο Τσίμιροτ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, με πιθανότερο παρτενέρ τον Σάκχοφ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κάτσε έστω και ως αλλαγή.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι και πάλι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την μια αγωνιστική της ποινής του στα Χανιά και λογικά θα πάρει φανέλα βασικού. Στην «πλάτη» του Σέρβου φορ, θα δούμε σίγουρα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ έπειτα από οκτώ μήνες απουσίας θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιάννης Μυστακίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από