Χιμένεθ σε παίκτες : «Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε»

Μήνυμα ανασύνταξης στα Σπάτα από τον Χιμένεθ - Τι είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός για Απόλλωνα και συνέχεια.

Από το απόγευμα του Σαββάτου είναι ξεκάθαρο πως το κλίμα εντός ΑΕΚ βάρυνε απότομα. Από το νικηφόρο σερί που έτρεχε και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, η Ένωση βρέθηκε σε μια διαδικασία περισυλλογής και προβληματισμού. Χύνοντας ξανά την καρδάρα με το γάλα και μπαίνοντας σε διαδικασίες που μπορούσε και θα έπρεπε να αποφύγει, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Τα παραπάνω, ήταν εμφανή και σήμερα στα Σπάτα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιχειρεί να αφυπνίσει άμεσα τους παίκτες του και να τους τονώσει την ψυχολογία. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντάς τους πως αυτό που προέχει είναι να σηκώσουν το κεφάλι, να αφήσουν στην άκρη την δικαιολογημένη πίκρα τους για το αποτέλεσμα του Σαββάτου και να προχωρήσουν. Καθώς ακόμα υπάρχει πάρα πολύς δρόμος και τα πάντα όσον αφορά στην κατάληξη της σεζόν, θα εξαρτηθούν από τους ίδιους.

«Είναι λογικό να είστε πικραμένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα, όμως δεν θέλω να βλέπω απογοήτευση. Πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε πως θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Να ξέρετε πως δεν ήμασταν κακοί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ήμασταν άτυχοι. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου δείξαμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Όμως στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε ξανά έτσι βαθμούς. Τώρα θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης που πρέπει να νικήσουμε και μετά θα έχουμε τον χρόνο μας να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά», είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ