
Αύριο (11/7) το πρωί ο Δικέφαλος θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο Άπελντοορν πριν πετάξει για τη Ρουμανία για το φιλικό της Παρασκευής (12/7) με την Κλουζ.
Λίγες ώρες μετά το ισόπαλο (2-2) φιλικό κόντρα στην Τσβόλε, οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, αυτή τη φορά για μία προπόνηση, που περιελάμβανε και πάλι δουλειά στην τακτική.
O Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν το πρωί με τους ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις τακτικής, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους τομείς της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ οι Μαουρίσιο , Βέρνμπλουμ , Μαρκόφσκι και Παπαδόπουλος επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αύριο (11/7) θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί στο Άπελντοορν και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/7 στις 21:00 ώρα Ελλάδας) την Ουνιβερσιτέα Κλουζ σε φιλικό παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα θα γυρίσει στη βάση του μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ολλανδία (έως τις 28/7) για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με άλλα τέσσερα φιλικά.