Ο ρόλος των Καμπετσή, Εμμανουηλίδη μετά και τις προσθήκες

Ο ρόλος των Καμπετσή, Εμμανουηλίδη μετά και τις προσθήκες

Στην προετοιμασία θα φανούν οι σκέψεις του Δώνη για τους δυο νεαρούς.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αποκτήσει τρεις παίκτες στη γραμμής κρούσης. Δύο παίκτες ικανούς να παίξουν στα άκρα και ίσως πίσω από τον επιθετικό κι έναν φορ.

Μ’ αυτές τις προσθήκες συν τους Μακέντα, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, αλλά και τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε κυρίως χαφ, υπάρχουν επτά ποδοσφαιριστές.

Δεν αναφερόμαστε στον Βέργο που ίσως φύγει ή τον Αθανασακόπουλο, τον Σερπέζη, τον Σέχου, όποιος από την Ακαδημία και να σταθεροποιηθεί στην πρώτη ομάδα. Οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, ακόμα κι αν δεν επεκτείνουν το συμβόλαιό τους κι εφόσον φυσικά δεν παραχωρηθούν (για τον Μπουζούκη μοιάζει δύσκολο), λογικά θα υπολογίζονται.

Στους επτά «σίγουρους», λοιπόν, έρχονται να προστεθούν οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής. Ο πρώτος συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου του και θα υπογράψει σύντομα.

Ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος ο Δώνης τον υπολόγιζε ως φορ. Σε ορισμένα σημεία που συνυπήρξε στην ενδεκάδα με τον Μακέντα, ήταν μάλιστα αυτός στην κορυφή και ο Ιταλός πίσω του.

Ο Καμπετσής έπαιξε στην κορυφή μέχρι να μπει ο Μακέντα, δεύτερος φορ, στα άκρα και κάτι σαν δεκάρι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δώνης σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στα άκρα.

Για τον Εμμανουηλίδη, λόγω σωματοδομής κι εκρηκτικότητας επίσης υπάρχει σκέψη να μετατοπιστεί οριστικά στα άκρα. Όλα αυτά, όμως, θα τα δουλέψει ο 50χρονος τεχνικός στην Ολλανδία κι ανάλογα με την εικόνα που θα αποκομίσει και τις μεταγραφές που θα γίνουν θα πάρει την τελική του απόφαση.

Αν ο Δώνης παίζει 4-2-3-1 οι πιθανότητες να βρουν χώρο περισσότεροι παίκτες είναι αρκετές. Με το 3-4-3 και το 4-3-3 είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Το 3-5-2 επίσης μοιάζει δύσκολο να το δούμε και φέτος, αφού θ’ αποκτηθούν ακραίοι.

Αυτά τα δύο παιδιά, όπως και να έχει, θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να πάρουν παιχνίδια κι επιπλέον θα πρέπει και ο προπονητής του «τριφυλλιού» να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο. Να μην χαθούν δύο σημαντικά πρότζεκτ. Ο Καμπετσής ήρθε από την ομάδα Νέων της Ντόρτμουντ για να καθιερωθεί.

Έκλεισε τα 20 χρόνια, έχει μέλλον μπροστά του, αλλά για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στον Παναθηναϊκό. Οφείλει να αρπάξει κάθε ευκαιρία. Εφόσον του δοθεί, βέβαια, όπως και για τον Εμμανουηλίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ