Φερέιρα: «Είστε η οικογένεια μου!»

Φερέιρα: «Είστε η οικογένεια μου!»

«Άφησα στην Πορτογαλία την οικογένεια μου και τώρα η οικογένεια μου είστε εσείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στους παίκτες του, στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

O νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Αμπέλ Φερέιρα, σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά.

Από την πρώτη ημέρα στον Δικέφαλο του Βορρά μάλιστα, κατέστησε σαφές στους Θεσσαλονικείς ότι θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό μιας αναμέτρησης.

Στις ομιλίες που τους έκανε πριν ή κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τόνιζε, πως πλέον οι Ασπρόμαυροι είναι η οικογένειά του.

Διαβάστε παρακάτω κάποια από τα λόγια που είπε στους ποδοσφαιριστές του στην απογευματινή προπόνηση:

«Όποιος δεν καταλαβαίνει κάτι θέλω να μου το λέει αμέσως. Άφησα στην Πορτογαλία την οικογένεια μου και τώρα η οικογένεια μου είστε εσείς. Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να είστε συγκεντρωμένοι αυτή τη μιάμιση ώρα που θα βρίσκεστε στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι να σκέφτεστε γρήγορα. Ακόμη και όταν κλέβετε την μπάλα, πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε με αυτή. Θέλω να επικοινωνείτε μεταξύ σας μέσα στο γήπεδο»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ