Γιακουμάκης: «Μεγάλο βήμα ο Ατρόμητος, θέλουμε καλή πορεία στην Ευρώπη»

Γιακουμάκης: «Μεγάλο βήμα ο Ατρόμητος, θέλουμε καλή πορεία στην Ευρώπη»

Στην αξία της μεταγραφής του στον Ατρόμητο, αναφέρθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης των Περιστεριωτών για τη νέα σεζόν.

O νεοαποκτηθείς επιθετικός των Περιστεριωτών τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η διάκριση στο Europa League και περιμένει πως η δυναμική της ομάδας των δυτικών προαστίων θα τη φέρει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι μεγάλο βήμα για μένα ο Ατρόμητος. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη. Ο Ατρόμητος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά».

Παράλληλα, για το νέο βήμα στην καριέρα τους με τον Ατρόμητο μίλησαν και ακόμα δύο νέα μέλη της οικογένεια του συλλόγου, Απόστολος Βέλλιος και Χάρης Χαρίσης.

Απόστολος Βέλλιος: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, αισιόδοξος και ανυπομονώ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παίζει Ευρώπη. Τα θέλω μου και τα θέλω της ομάδας κούμπωσαν. Ελπιζω να πάμε ακόμα καλύτερα φέτος».

Χάρης Χαρίσης: «Μόλις επικοινώνησαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μαζί μου ενδιαφέρθηκα κατευθείαν γιατί πρόκειται για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και έχει στόχους. Θέλω να βρω τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της. Η Ευρώπη είναι μεγάλο κίνητρο για μένα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ