Πλάνο… φουλ επίθεση από Χιμένεθ

Σε σχήμα 4-4-1-1 με όλα τα βαριά χαρτιά στην ενδεκάδα καταλήγει ο Χιμένεθ Όπως διαβάσατε από το βράδυ του Σαββάτου στο «to10.gr», o Mανόλο Χιμένεθ έδινε προβάδισμα στην επιστροφή στο 4-4-1-1 που εφάρμοζε τελευταία, για το ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας στην άκρη το σχήμα με τρεις άμυνα. Βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα και τον Μάνταλο […]

Σε σχήμα 4-4-1-1 με όλα τα βαριά χαρτιά στην ενδεκάδα καταλήγει ο Χιμένεθ

Όπως διαβάσατε από το βράδυ του Σαββάτου στο «to10.gr», o Mανόλο Χιμένεθ έδινε προβάδισμα στην επιστροφή στο 4-4-1-1 που εφάρμοζε τελευταία, για το ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας στην άκρη το σχήμα με τρεις άμυνα. Βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα και τον Μάνταλο και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λιβάγια και τον Αραούχο.

Κάτι, που μετά και την δοκιμή που έκανε και χθες στα Σπάτα, δείχνει να «κλειδώνει». Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με την συγκεκριμένη τετράδα στην γραμμή κρούσης, έχοντας ως αμυντικούς μέσους, δύο εκ των Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλου. Ενώ στην άμυνα, η τετράδα θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο και Λόπες. Με τον Ανέστη να διατηρείται κάτω από τα δοκάρια.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν πάντως και οι Μπακασέτας, Κλωναρίδης, αν και το πιθανότερο, είναι αμφότεροι να μείνουν τελικά στον πάγκο. Με τον Χιμένεθ να δίνει προβάδισμα στην «τετράδα» των Μάνταλου, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια και Αραούχο, επιδιώκοντας να μπει από την αρχή του αγώνα φουλ επιθετικά και να βάλει… δύσκολα στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από