STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Ο αντιπρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις Κριστιάν Ντ’ Αμίκο για τον 22χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ
Πολύ σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Εζεκίελ Πόνσε και της ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον 22χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ που ανήκει στην Ρόμα και τις επόμενες ημέρες θα έχει οριστική απάντηση.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο αντιπρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις Κριστιάν Ντ’ Αμίκο (που επίσης εμπλέκεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη) αναφέρθηκε στο διάστημα που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να ενεργοποιήσει τη συμφωνία αγοράς από τη Ρόμα.
«Εμείς έχουμε το 40% των δικαιωμάτων του Έκι Πόνσε. Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα μέχρι τις 16 Ιουνίου να ενεργοποιήσει μια από τις δύο ρήτρες αγοράς, των 6 εκατομμυρίων ευρώ ή των 7 εκατ.ευρώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ντ’ Αμίκο.
MUST READ
Καρμπόν: Όταν ο 15χρονος Μουζακίτης… έβαζε για πρώτη φορά το γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από