ΑΕΚ: Ψάχνει κάτι καλύτερο και… βλέπουμε

ΑΕΚ: Ψάχνει κάτι καλύτερο και… βλέπουμε

Οι σκέψεις για τον προπονητή που ψάχνει η ΑΕΚ για την θέση του Μανόλο Χιμένεθ που δεν... φεύγει μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη άνοιξε θέμα προπονητή. Ο Δικέφαλος αναζητά στην αγορά μια καλύτερη περίπτωση προπονητή που θα πείσει τον Τίγρη για καλύτερο ποδόσφαιρο, ελκυστικότερη ομάδα μα και επιτυχία. Δεν είναι εύκολο, αλλά η Ενωση διάλεξε αυτό το δρόμο.

Θα αναζητήσει μια καλύτερη περίπτωση προπονητή σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Έχει περίπου αρκετό καιρό μέχρι τότε να το κάνει. Αν δεν βρει, ο Ισπανός θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου. Με ποια ψυχολογία και πως θα το έχει εισπράξει το χθεσινό άδειασμα είναι μια άλλη ιστορία. Ωστόσο, ο Μελισσανίδης είπε και… ελάλησε.

Μπορεί να μοιάζει με έλλειψη σεβασμού προς τον Μανόλο που θεωρούσε πως κανονικά συνεχίζει στον πάγκο, αλλά οι ανάγκες του κλαμπ είναι μεγάλες και απαιτούν το καλύτερο δυνατό. Η ΑΕΚ τιμά και εκτιμά τον Χιμένεθ που την έκανε Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια κόντρα σε όλους και όλα, αλλά ψάχνει κάτι διαφορετικό.

Το έδειξε και πέρυσι με την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη που τελικά απέτυχε, το αποδεικνύει και φέτος με τις δεύτερες σκέψεις του Μελισσανίδη. Θέλει έναν προπονητή που μπορεί να του εγγυηθεί καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Χιμένεθ. Αυτός είναι ο στόχος. Αν δεν τον βρει, θα μείνει με τα δεδομένα του Μανόλο.

Ομως επειδή οι καλά γνωρίζοντες τα της… ΑΕΚ ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις και τις προθέσεις Μελισσανίδη, δύσκολα μπορεί ο Χιμένεθ να αντέξει. Οπότε η ΑΕΚ και επίσημα έχει μπει σε αναζήτηση προπονητή. Από την ξένη αγορά ξεκάθαρα με ισπανική και πορτογαλική αγορά να έχουν τις μεγαλύτερες προτιμήσεις εντός των «κιτρινόμαυρων» τειχών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ