ΑΕΚ – Κέρκυρα : «Έχουμε πολύ μικρό ρόστερ» παραδέχεται ο Χιμένεθ

ΑΕΚ – Κέρκυρα : «Έχουμε πολύ μικρό ρόστερ» παραδέχεται ο Χιμένεθ

Καλή η νίκη επί της Κέρκυρας και η κορυφή, αλλά η κουβέντα πήγε στη βαριά σεζόν της ΑΕΚ που σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς και τις αποχωρήσεις έχουν κάνει τους 15-16 παίκτες που έχουν απομείνει να τραβούν αυτοί το κουπί.

Ο Χιμένεθ πάραυτα, ήταν ξεκάθαρος. «Ψάχνουμε για αντι-Γιόχανσον». Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Ισπανός στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Για τον χαρακτήρα που φαίνεται να χτίζει ματς με το ματς η Ένωση: «Πιστεύω ότι είναι ένας χρόνος που προσπαθούμε και έχουμε χαρακτήρα νικητή, ανεξάρτητα αν αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Λόγω των συνεχόμενων σοβαρών τραυματισμών, έχουμε ένα πολύ μικρό ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια μετά το πολύ τρέξιμο με την Αούστρια αφού ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε καλά».

Για τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Μία διοίκηση σήμερα θα πρέπει να είναι σε συνεχή κίνηση για να βρίσκει λύσεις, είτε για τον Γενάρη είτε για το καλοκαίρι. Ο Λυμπερόπουλος και το υπόλοιπο επιτελείο ψάχνουν να βρουν λύσεις για να ενισχυθούμε κατάλληλα. Αν θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα θα πρέπει να ενισχυθούμε γιατί έχουν απομείνει ουσιαστικά 15-16 παίκτες. Δυστυχώς έχω μόνο τρεις αλλαγές για να ξεκουράζω κάποιους παίκτες σε κάθε ματς».

Για το τι προσόντα και χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο μέσος που θα έρθει στην ομάδα, ο Ισπανός ήταν ξεκάθαρος: «Ο Κονέ έκανε καλό παιχνίδι. Ξέραμε τι μπορούσε να κάνει όταν τον υπογράψαμε. Δούλεψε πολύ σκληρά όλον αυτό τον καιρό και θυσιάστηκε για να βελτιώνεται συνεχώς. Η φανταστική δουλειά που έκανε το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον πριν και Σιμόες-Γαλανόπουλος τώρα, θα πρέπει να στηριχθεί από τους Κονέ και Αϊντάρεβιτς. Πρέπει να ψάξουμε ένα παίκτη που θα μπορεί να αντικαταστήσει, αν και είναι δύσκολο, τον Γιόχανσον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ