ΑΕΚ : Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Χιμένεθ

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Χιμένεθ απέναντι στην Κέρκυρα, σε σχέση με το ματς της Πέμπτης.

Η απουσίες του τιμωρημένου Μάρκου Λιβάγια, αλλά και των τραυματιών Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες, σε συνδυασμό με την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οδηγούν τον Μανόλο Χιμένεθ στο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα που βρίσκεται στα… κόκκινα το τελευταίο διάστημα και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καταγράψει πολλά αγωνιστικά λεπτά.

Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται να διατηρήσει το 3-5-2 που εφαρμόζει τελευταία, με τον Τσιντώτα να παραμένει κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο. Στα δύο άκρα αναμένεται να βρεθούν οι Γκάλο, Λόπες, ενώ στον άξονα, τη μία θέση των χαφ θα πάρει ο Κονέ. Με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, να διεκδικούν τη δεύτερη.

Από εκεί και πέρα, ο Μπακασέτας φαίνεται πως επιστρέφει στο βασικό σχήμα, με έναν εκ των Κλωναρίδη, Χριστοδουλόπουλου, να παίρνει τη θέση πίσω από τον φορ. Που θα είναι ο Αραούχο, ο οποίος απέναντι στην Κέρκυρα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την Ένωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ