Ατρόμητος – Λεβαδειακός : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος επικράτησε (1-0) του Λεβαδειακού στο Περιστέρι χάρη στο τέρμα του Νικολά Ντιγκινί στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου

Το γκολ του Ντιγκινί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη (1-0) στον Ατρόμητο κόντρα στον αξιόμαχο Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Νταμίρ Κάναντι:

Γιαννιώτης: Δεν χρειάστηκε να επέμβει ποτέ. Ποτέ. Κάτι μπλοκαρίσματα. Ε, αυτά, σωστά τα έκανε.

Γιαννούλης: Θα έπρεπε να έχει πάρει ένα πένλατι στο 52′. Δεν δόθηκε. Ανέβηκε σωστά, καλύτερα από τον Κιβρακίδη σε αυτό το ματς.

Κιβρακίδης: Αυτή η πτέρυγα του Ατρόμητου, η δεξιά, δεν έβαλε δύναμη σε αυτό το ματρς, διότι ο Κιβρακίδης είχε από το 29′. Λογικό αν είναι πιο προσεχτικός.

Ρισβάνης: Δεν πέρασε δύσκολο βράδυ. Είτε ο Γιακουμάκης είτε ο Ιωαννίδης δεν τον απασχόλησαν πολύ, γιατί η μπάλα δεν έφτανε σε εκείνους.

Χατζησαΐας: Ισχύει το ίδιο. Εύκολη βραδιά. Στο 39′ θα μπορούσε να σκοράρει στην κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, που έδιωξε ο Επασί.

Μάντσον: Είναι καταλυτικός στο παιχνίδι του Ατρόμητου. Από εκείνον περνάει η μπάλα κάθετα μπροστά, για το 1-0. Εχει κάνει τρία άστοχα σουτ, στο 20′, στο 26′ και στο 61′.

Μπουσουλάτζιτς: Πήρε τη θέση του Ούμπιδες στο αρχικό σχήμα και ήταν δραστήριος. Είχε μια καλή ευκαιρία στο 48′, με σωστή κίνηση, αλλά όχι καλό τελείωμα.

Ουάρντα: Στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχε περισσότερο στο παιχνίδι. Στο 48′ έδωσε την τελική πάσα για το σουτ του Μπουσουλάτζιτς, από εκεί και πέρα πήρε τελικές πάνω του. Σουτ καλό άουτ στο 57′, κακό και πολύ άστοχο στο 58′, επίσης άστοχο στο 75′.

Ντιγκινί: Ξεκίνησε κάνοντας εκείνος το πρώτο σουτ της ομάδας του, στο 18′. Σκόραρε το γκολ, συμμετέχοντας σε αυτό και δημιουργικά και στην εκτέλεση και φτάνοντας τα τρία στο πρωτάθλημα. Είχε κι ένα σουτ από πλάγια θέση άουτ στο 71′.

Ντάουντα: Κάνει την ασίστ στο γκολ, με μία επαφή. Το σουτ που ο ίδιος επιχείρησε στο 65′, μπλόκαρε ο Επασί.

Βασιλακάκης: Δεν έκανε εμφάνιση ανάλογη με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά. Καταρχάς δεν είχε τελειώματα, με ένα σουτ άστοχο στο 72′.

Μενσά: Μόλις μπήκε, σε δευτερόλεπτα, πήρε κίτρινη κάρτα. Εχει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για να κερδίσει θέση βασικού και αυτός δεν αποτελεί καλό σύμβουλο.

Ούμπιδες: Είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, που μπλόκαρε ο Επασί. Επαιξε λίγο, έτσι κι αλλιώς.

Καρασαλίδης: Μπήκε στις καθυστερήσεις, δεν μπορεί να κριθεί.

Κάναντι: Δείχνει πια ότι έχει σχέδιο και για τους δύο τρόπους παιχνιδιού. Και όταν χρειαζόταν να περιμένει τον αντίπαλο, αλλά και για τους αγώνες, όπως αυτός με τον Λεβαδειακό, που χρειάζεται να κάνει παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από