Ενδιαφέρον της Ντέρμπι Κάουντι για τον Κουλούρη

Ενδιαφέρον της Ντέρμπι Κάουντι για τον Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου και με τις εμφανίσεις του έχει… αναγκάσει διάφορους ευρωπαϊκούς να θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα που προπονεί ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, η Ντέρμπι Κάουντι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 23χρονο Έλληνα επιθετικό και φαίνεται να τον παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό.

Τα «κριάρια», που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την Τσάμπιονσιπ, φέρεται να εξετάζει πολύ έντονα την περίπτωση του παίκτη του ΠΑΟΚ και ίσως το καλοκαίρι να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του.

Φέτος ο Κουλούρης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 33 παιχνίδια με τους Περιστεριώτες, μετρώντας 24 γκολ (εκ των οποίων 18 στο πρωτάθλημα) και 5 ασίστ, αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ