Τετ α τετ Μελισσανίδη – Χιμένεθ

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ιταλία, μένοντας στην Αθήνα. Και ως εκ τούτου, δεν είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Μανόλο Χιμένεθ ή τους παίκτες, μετά από αυτό το μεγάλο […]

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ιταλία, μένοντας στην Αθήνα. Και ως εκ τούτου, δεν είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Μανόλο Χιμένεθ ή τους παίκτες, μετά από αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα της Ένωσης. Κάτι, που έκανε σήμερα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα, πριν την προπόνηση της ΑΕΚ και συζήτησε με τον Χιμένεθ στο γραφείο του, για αρκετή ώρα. Συγχαίροντας τον Ισπανό τεχνικό για την εμφάνιση και φυσικά το αποτέλεσμα στο «Σαν Σίρο» και ζητώντας ανάλογη συνέχεια, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του, για την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Μιλάνου και την εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από