«Βλέπει» τον ελεύθερο Γκαλίτσιο ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» τον ελεύθερο Γκαλίτσιο ο Παναθηναϊκός

Ποδοσφαιριστή που φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν φαίνεται να τσεκάρει ενόψει καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός με την αδειοδότηση εξασφαλισμένη, είναι λογικό να κοιτάζει την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα τη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς. Δώνης και Νταμπίζας θα σκανάρουν την αγορά για διαθέσιμους στόχους, ξέροντας πως η οικονομική ευχέρεια θα είναι και φέτος περιορισμένη.

Για αυτό οι ψάχνουν παίκτες δοκιμασμένους που θα βελτιώσουν το υπάρχον ρόστερ, προσπαθώντας να αποφύγουν τα… στοιχήματα. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να εντάσσεται και το ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Γιώργο Γκαλίτσιο σύμφωνα με τα ΝΕΑ. Ο 32χρονος πλέον δεξιός μπακ, είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από την Μουσκρόν το καλοκαίρι και αρέσει στον Γιώργο Δώνη που είχε συνεργαστεί μαζί του και στη Λάρισα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει προσέγγιση του ποδοσφαιριστή για να υπογράψει το καλοκαίρι οπότε και μένει ελεύθερος. Αν αυτό συμβεί, ο Γκαλίτσιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το 2011και την τριετία που πέρασε αγωνιζόμενος για τον Ολυμπιακό (2008-2011) αγωνιζόμενος 45 φορές με τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ