ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος επιστρέφει στην πόλη που γύρισε μια και καλή σελίδα

ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος επιστρέφει στην πόλη που γύρισε μια και καλή σελίδα

Ο ΠΑΟΚ, μετά από 15 μήνες, επιστρέφει και πάλι στον «τόπο του εγκλήματος», στην Ξάνθη, εκεί όπου άλλαξε μια και καλή σελίδα

Η έδρα της Ξάνθης δεν ήταν ποτέ φιλόξενη για τον ΠΑΟΚ, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο, είτε στις σχέσεις που είχε με τις εκάστοτε διοικήσεις της ακριτικής ομάδας. Στα Πηγάδια, πριν από 15 μήνες, 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Δικέφαλος έκανε restart φτάνοντας στο σημείο από τότε μέχρι και σήμερα να μετράει μόλις μία ήττα αυτή από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ασπρόμαυροι αύριο (31/3) επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για να δείξουν πως η προσπάθεια συνεχίζεται τώρα που η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πόλη της Ξάνθης από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής θα είναι ντυμένη στα Ασπρόμαυρα. Χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας, παρά την απαγόρευση(;) του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για να πανηγυρίσουν ένα ακόμα διπλό.

Ο κόσμος του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο της Ξάνθης. Δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό για να μην στιγματιστεί η νίκη που θα φέρει πιο κοντά την ομάδα στον τίτλο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Δημήτρη Λημνιό, αλλά και τον τιμωρημένο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ρουμάνος προπονητής μπορεί να υπολογίζει μετά από διάστημα ενός μηνός στους Πέλκα και Ελ Καντουρί, οι οποίοι συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας από την αρχή της εβδομάδας

Ο Μαροκινός διεκδικεί με τον Ενρίκε τη θέση στα αριστερά της επίθεσης (για το δεξί άκρο προορίζεται ο Ζαμπά). Ενώ ο Πέλκας, αν δεν υπάρξουν άλλες καραμπόλες τη θέση του Ολλανδού μέσου στον άξονα του Δικεφάλου.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ