Ψάχνοντας για… μαέστρο

Ψάχνοντας για… μαέστρο

Η απουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από το ματς με την Ξάνθη, λόγω τιμωρίας, είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που θα αναζητήσει το νέο του... μαέστρο.

Μπορεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, να έχει στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και τους Δημήτρη Πέλκα και Ελ Καντουρί, όμως το κενό που αφήνει η απουσία του Ντιέγκο Μπίεσεσβαρ πολύ δύσκολα να καλυφθεί.

Ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ, θα χάσει το κυριακάτικο (31/3) ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη καθώς είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και έχει αποφασιστεί από καιρό να εκτίσει σε αυτό το
παιχνίδι την τιμωρία του.

Η απουσία του είναι ένα πλήγμα για τον Ρουμάνο τεχνικό αν σκεφθεί κανείς πως φέτος διανύει την καλύτερη του σεζόν από την ήμερα που φόρεσε την Ασπρόμαυρη φανέλα. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα έργα του καθώς σε 33 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει σημειώσει 8 τέρματα, ενώ έχει 9 ασίστ, αλλά και 35 κλεψίματα. Το πρόβλημα είναι ποιος θα παίξει στη θέση του Ολλανδού τον ρόλο του επιτελικού χαφ.

Μπορεί ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ομάρ Ελ Καντουρί να έβγαλαν χθες χωρίς πρόβλημα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και σήμερα να μπουν σε φουλ ρυθμούς, αλλά και οι δύο προέρχονται από τραυματισμούς και θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Στη θέση του «Μπίσε» μπορεί να αγωνιστεί άνετα και ο Ολιβέιρα με τους Σάκχοφ και Μίσιτς να καλύπτουν τις θέσεις των κεντρικών χαφ. Η απάντηση θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, αλλά και από τις δοκιμές που κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ