Ντάνιελ Λάρσον: Στην εθνική Σουηδίας μέσω του Αρη!

Ντάνιελ Λάρσον: Στην εθνική Σουηδίας μέσω του Αρη!

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον, υποψήφιος για να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Ντανιελ Λάρσον αποτελεί μια από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σουηδού μεσοεπιθετικού, μάλιστα, είναι πιθανόν να αποτελέσουν την αφορμή για να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Τα σουηδικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αναφορά στον 32χρονο ποδοσφαιριστή των Κίτρινων και την αναγέννηση του με τη φανέλα του Άρη, κάνοντας ειδική μνεία στα δύο γκολ που έχει πετύχει στα πρώτα 7 παιχνίδια του με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει μόλις μία ήττα σε αυτό το διάστημα, αλλά και 6 σερί παιχνίδια με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες!

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «STV Sport», στην ανασκόπηση της παρουσίας των λεγεωνάριων Σουηδών ποδοσφαιριστών, αναφέρει: «Ο Λάρσον πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην Τουρκία, αλλά στην Ελλάδα βρήκε και πάλι το μομέντουμ του. Συνήθως παίζει στις πτέρυγες, τόσο δεξιά όσο και αριστερά».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάρσον έχει κληθεί συνολικά 5 φορές στην καριέρα του στην Εθνική Σουηδίας, με την τελευταία συμμετοχή του να χάνεται στο μακρινό 2011 (σ.σ. 90 λεπτά στο Νότια Αφρική-Σουηδία 1-1, στις 22/01/2011).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ