Ο ανεξέλεγκτος Λουτσέσκου «τρελαίνει» ΠΑΟΚ και… ΣΥΡΙΖΑ

Ο ανεξέλεγκτος Λουτσέσκου «τρελαίνει» ΠΑΟΚ και… ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα νέο υβριστικό παραλήρημα του προπονητή του ΠΑΟΚ και στον δικέφαλο του Βορρά «τρελαίνονται» μόνο και μόνο στην σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης. Τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Ρουμάνου… τρέμουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, μη τυχόν κι αφαιρεθεί βαθμός από τον ΠΑΟΚ

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, οδήγησαν στην άσκηση δίωξης εναντίον του Ρουμάνου τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Λουτσέσκου είναι υπότροπος και γι’ αυτό τον λόγο η προβλεπόμενη ποινή ξεκινά από τις 20.000 και φτάνει μέχρι και τις 50.000 ευρώ.

Αυτό όμως που «τρελαίνει» ακόμα και σαν… σκέψη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι το ενδεχόμενο νέου υβριστικού παραληρήματος από τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος φυσικά είναι πως  σε περίπτωση ανάλογης υβριστικής συμπεριφοράς από τον Λουτσέσκου θα τιμωρηθεί και ο δικέφαλος του Βορρά με αφαίρεση ενός βαθμού.

Ο Ρουμάνος είναι ανεξέλεγκτος κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Δεν είναι δα και μυστικό πως ο Ραζβάν «τρελαίνεται» με το παραμικρό και μπορεί να τα κάνει μαντάρα, όπως για παράδειγμα με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο.

Για να μην θυμηθούμε τις απαράδεκτες δηλώσεις που έχουν προηγηθεί για Γερμανία και Χίτλερ και σύγκρισης με την Ελλάδα. Γιατί τα έχουμε ακούσει κι αυτά από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να συνετίσουν τον Ρουμάνο τεχνικό, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις υβριστικές τοποθετήσεις. Έλα όμως που δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Λουτσέσκου.

Κι αυτό είναι που «τρελαίνει» ακόμα περισσότερο τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως μαζί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μια… ανησυχία την έχει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, ανησυχούν και στα κυβερνητικά κλιμάκια μην ανοίξει και πάλι το στόμα του ο Λουτσέσκου και ακούσουμε τις γνώσεις του στα… γαλλικά. Στα αγγλικά για να είμαστε ακριβείς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ